09-10-14, 05:50 PM | #1 | ||||||||||||||||||||
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير
| ثلاث خضروات أحبها الرسول صل الله عليه وسلم
| ||||||||||||||||||||
09-10-14, 06:31 PM | #2 | |||||||||
مشرفه في قسم قصص من وحي الأعضاء وعضوة نشيطة في منتدى الصحة والرشاقة
| تسلمى يا سوفة على المعلومات الحلوة والقيمة دى صراحة كنت اعرف بس القثاء لكن اول مرة اعرف اسماء البطيخ والقرع اممم وشكلى هحب القرع من دلوقتى انا كمان | |||||||||
09-10-14, 07:24 PM | #3 | ||||||||||||
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير
| اقتباس:
احمدك يارب مطرت بدرى ومين علعولتى ههههههههه منورة ياسكر عاش من شافك انا بحب القرع جدا وخصوصا بالمهلبية والباشميل | ||||||||||||
09-10-14, 08:21 PM | #4 | |||||||
نجم روايتي
| تسلمي سوفة على الموضوع الغني والرائع .. اعجبني الموضوع .. مع اني اعرف جميع الاسماء البطيخ بحبه والقرع بنطبخه مع الخضار والمرقه .. والغثاء بحبه كثير مع السلطات ... تسلم ايدك على الموضوع يا جميل .. | |||||||
09-10-14, 08:23 PM | #5 | ||||||||
نجم روايتي
| اللهم صلى وسلم وبارك على سيدنا محمد الله اسوفة عليكى وعلى موضوعاتك الحلوة بااموت فى البطيخ ولااتخيل الصيف من غير بطيخ وياسلام على القرع وجماله وطعمه اللذيذ وفوائده الكثيرة اما القتاء فبنوتى بتحبها لكن نادرا الاقيها كنت اعرف الدباء والقتاء اما الخربز اول مرة اتعرف عليه ههههههههههه تسلم ايدك حبييتى | ||||||||
09-10-14, 11:17 PM | #6 | ||||||||||
مشرفه في قسم قصص من وحي الأعضاء وعضوة نشيطة في منتدى الصحة والرشاقة
| اقتباس:
هههههههههههههه يا ختى مش تقولى انك نفسك فى مطرة وانا كنت اجى واجيب معايا خرطوم الماية املالك الموضوع كله مطرة وماية وهيصه اممم بصى انا فاكرة انى ذوقت القرع ده مرة وكان طعمه عادى يعنى لا حبيته ولا كرهته بس سمعته حلو للرجيم ولقيت وصفه شوربة وجبته بقى ومقولكيش استغفر الله العظيم على الطعم لميته هيلا بيلا وعلى الزبالة دايركت اممم مش عارفة العيب من الوصفة ولا منى ولا من القرع ههههههههههه بس اكيد مش منى صح | ||||||||||
10-10-14, 12:34 AM | #7 | ||||||||||||
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير
| اقتباس:
يخليكى ليا ويجبر بخاطرك ايوة كده خليها تبقى اكوا بارك ولا كريزى وواتر يمكن حد يجى يزورنا ولا حتى يجى الملاهى ونقفشه نحبسه هنا ومايطلعشالا لما يرد زى الصعيدى اللى فتح جنينة ولما ماجلوش زباين خلى الدخول ببلاش ولما الناس دخلت عمل الخروج بتذاكر ههههههههههههه أكيد طبعا العيب مش منك ولا من القرع ده من الوصفة اللى بكلمك عليه ده صنف حلو بتسلقى القرع عادى وتهرسيه بالشوكة وتعملى باشميل حلو أو مهلبية بس تخان شوية دهن سمن خفيف للصينية او الفخار وبعدين طبقة القرع وفوقيها الباشميل او المهلبية زى ماتحبى ورشى مكسرات ع الوش وزبيب ودخليها الفرن لغاية ماتبقى ذهبية طعمها يم يمى بس الصنف دمه مالوش علاقة بالرجيم نوهائى هههههههههه | ||||||||||||
10-10-14, 12:48 PM | #8 | ||||||||
نجم روايتي
| لالالا اسوفة خلى البنت تاكل قرع ومش تخوفيها على الرجيم القرع بيستوى على نار هادية من غيراى اضافات تهرسيه وتفرديه فى صينية الفرن وتعملى البشاميل بلبن خالى الدسم وبالهنا والشفا وممكن تهرسيه وتضيفى عليه لبن وسكر على طبقك الخاص وبالهنا والشفا ياعسولات معاكى حق رولا الشوربة | ||||||||
11-10-14, 03:01 PM | #9 | ||||||||||||
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير
| اقتباس:
أهلا مانوش العثولة نورتينا ياسكرة واااو وصفة قرع دايت تحفة يلى يلى خلى الناس تزجطط هههههههههه | ||||||||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|