18-03-11, 06:42 PM | #233 | ||||
نجم روايتي وقاصة وعضو الموسوعة الماسية بقسم قصص من وحي الأعضاء وعضو متألق ونشيط بالقسم الأدبي
| مساء الخير ياحسرة عليها ياحسرة عليها مسكينة كارولين قاعدة تشفق على حال الزوجة المجهولة وطلعت هي شنو قلة الادب رودولفا حتى اسمها مو حلو لا وامخذها لقاعة الطعام صحيح شين وقواة عين مارولين كوني قوية كما عرفناكِ وتخلصي منها كما تخلصتي من هيلين اقل من هذا الرد منقبل وجاك هذا خليه يندم بعدد شعر راسه <<< بس ليطلع اصلع صوفي هههههههههههههههههههههه والله لو يموت ما امسك السمك بايدي لا وطبخ بعد سؤال يعني هاي الطريقة صحيحة لعمل السمك ؟؟؟؟؟ اما الخضار فاتصورها صح يعني شتسوي بيهم اكثر هو كل شي ينحط وياه ملح واء ويصير شوربة شكراً بلبلة على الفصل سلملم | ||||
18-03-11, 06:53 PM | #234 | |||||
روايتي مؤسس ومشرفة سابقة وقاصة في منتدى قصص من وحي الاعضاء
| تسلمى نبيلة على البارت الرائع ... كارولين ... نحن معك بشو ما بدك تعملى >>> شو حقير فيليب ما كنت متوقعة منه إنه يعمل هيك عن جد حقير و نذل كمان صوفى ... لحقى على سمكاتك و ملحاتك و خضرتك اللى راح تصير قطع فحم >>> ربى العالم شو راح يكون العقاب نبيلة متابعاكى و شكراً لك | |||||
18-03-11, 07:05 PM | #236 | |||||
نجم روايتي
| اقتباس:
| |||||
18-03-11, 07:08 PM | #237 | |||||||||
نجم روايتي
| بصراحة اثينا بارت يجنن يا ترى هتعملى ايه يا كالروليين علشان تنتقمى من فيليب والله يا فيليب كرهتك مليش دعوة يا اثينا عايزاكى توريه ايام سودة وليالى مهببة الحمار السافل الحقير هو وعشيقته الهى وانتى جاهى تبتلى يا فيليب بحب كاروليين وتخليه يتعزب عاى ايديها قولوا آمنيين صوفى مفيش احسن من كدة طبخة خلاص هنعملك كتاب مخصوص للطبخ ونحط كل خبرتك فيه ايه الجمال ده اول مرة اسمع عن طبخة الملح بالسمك يمى يمى وبعدين جوزها اللى عامل فيها سبع البرومبة يقولها تعمله ازااى بدل ما ضيعت مجهوده فى صيد السمك هههههههههههه | |||||||||
18-03-11, 07:14 PM | #238 | |||||
نجم روايتي
| اقتباس:
| |||||
18-03-11, 07:17 PM | #240 | |||||
نجم روايتي
| اقتباس:
| |||||
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|