منمن ممكن اعرف شنو الفرق بانواع الجبن عندكم ... يعني شنو قريش مثلا وشنو باقي الانواع |
هههههههههههه هههههههههههه اضحك على نفسي .. لم انتبه انني في قسم اخر .. كنت اعتقد روايتك منمن .. هههههههه اعود لااعرف شنو اساس الموضوع |
تسلم ايديكي يا ام سوسو الاكل لذيذ جدا ... عزومة فاخرة وياريت شاي عراقي عشان اجربه وبالنسبة لانواع الجبن عندنا كتيييييييييييييييييير جدا بس انا اخترت جبنة من الريف المصري الي هي الجبنة القريش لكن في انواع كتير زي الجبنة القديمة والجبنة الثلاجة او البيضاء والجبنة الرومي وغيرهم المفروض دلوقتي يا ام سوسو تختاري عضوة تورطيها في عزومة بعدك |
تسلم اياديكى على العزومات الاكثر من شهية بصراااااااااااااااااحة جوعتونى يا بنات يعطيكن العااااااااااااااافية كلكن |
يا بنات انا دلوقت بطبخ كبسة فراخ سعودي اتفضلوا معايا وياريت الي عندها وصفات اكلات من بلدها تقولي عليها لاني بحب الاختراعات جدا وبحب اجرب اكلات من بلاد تانية مش من مصر بس |
من عيونى يا منى محمد اجيب لكى طريقة الفتة الغزاوية اللى بموت عليها فتة غزاوية المقادير دجاج على حسب الحاجة والعدد رز لوز خبز (الصاج) شبه العراقي بس اكبر وارق التحضير: نسلق الدجاج كالمعتاد لنا ثم نقوم بتحمير اللوز وبنفس الزيت نعمل الرز نتبل الرز بالمرقة ثم نقوم بتتبيل الخبز الصاج بالمرقة الساخنة ونفرد بالصينية عل حسب الحاجة والعدد ثم نفرد فوقه الرز ثم بعد ذلك نفرد الدجاج واللوز ويكون بالوسط الدقة الخاصة بها (فلفل حار وليمون وملح ومرقة دجاج) وتقد ساخنه ملاحظة: هذه الاكلة الخاصة بالعزومة الرسمية بغزة اما بالدجاج او لحم الخروف ودى صورتها https://bo7.net/images/2/__%D8%A7%D9%...82%D8%A9_0.jpg |
ما شاء الله على العزومات كل وحده اشهى و الذ من الثانية |
جميلة جدا الفتة الغزاوية حبيبتي قمر الليالي ان شاء الله اجربها والخبز المستعمل يشبه خبز عندنا في الريف المصري يستخدم في الفتة ... تسلم ايديكي لذبذة |
ماشاء الله من كثر العزومات الرائعة احترت في الاختيار سلمت اياديكن https://img.tgareed.com/imgcache/163640.gif |
|
الساعة الآن 10:17 PM |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.