25-06-15, 02:54 AM | #291 | |||||||||||||
نجم روايتي وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء
| اقتباس:
| |||||||||||||
25-06-15, 03:09 AM | #292 | |||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| اقتباس:
ايوى ياختي اتنكي عليهم وبدل مايخدو اختك يخدوكي بدلها ههههههههههههههههههه جربي الوصفات على اهلك الاول وبعديها طبقيها على الضيوف انما اغلب الوصفات الي حطيناها تنفع للعزايم بس المهم الست الوالدة تكون حاضرة معاكو عشان متبوزش حاجة | |||||||||
25-06-15, 04:48 AM | #293 | |||||||||||||
نجم روايتي وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء
| اقتباس:
يااااااااااااااااااارب صبر كل اللى الجيلى اللى عملوه أتحول لشربااااااااااااااااات صبرهم ياااااااااااااارب حسه بيهم والله وياااااااااااااارب كل الناس الشريرين يتحول كل الجيلى اللى بيعملوووووووه لشرباااااااااات ويتحرق دمهم زيى واللهم انى صايمه بقى بتقلبى عليا الواجع ليه يااوريكا ياختى | |||||||||||||
25-06-15, 11:46 AM | #294 | |||||||||||||||||||||||||||||||
زائر
| اقتباس:
وصفات رائعة بس اكثر وحدة عجبتني هي الوصفة الاولى لأني من عشاق السمك | |||||||||||||||||||||||||||||||
25-06-15, 12:33 PM | #296 | |||||||||||
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير
| أستغفر اللهم إننا صايمين ريحة الأكل واصلة لحدنا ثوثو تسلم إيدك جميلة الوصفات وسهلة تشبه لأكلات عندنا فى مصر الأختلاف فى اسم الدلع بس عجبتنى وصفات أمس نغير بيكفى لحوم وفراخ وأهو العجائن بتعوض هجرب وأقولك عارفة لو ماطلع شكلها وطعمها حلو زى بتاعتك هخليكى تبعتى لى دليفرى ههههههههههه شكرا عثولة على مجهودك | |||||||||||
25-06-15, 06:03 PM | #297 | ||||||||||
مشرفة قسم عروس روايتي
| اليوم عندنا وصفة سهلة طاجين كفتة السردين ولي ماكيعرف طريقة الحصول على الكفتة غنزل فيديو يشرح الطريقة بسم الله نبدا مع طريقة الحصول على كفتة السردين و للاشارة فقط الاضافات حسب الدوق المقادير _1 كيلو من سمك السردين منزوع الشوك _بقدونس المفروم _ملعقة صغيرة كمون _ملح حسب الذوق _ابزار حسب الذوق _3 فصوص ثوم _عصير حامضة _نصف كأس من الأرز مقادير الصلصة: _2 حبات طماطم مطحونة _ملعقتان قزبر ومقدنوس _2 فصوص ثوم _2 اوراق موسى _ملح حسب الذوق _إبزار حسب الذوق _زنجبيل حسب الذوق _قليل من الفلفل الأحمر الحلو _قليل من الفلفلالأحمر الحار _ملعقة من مركز الطماطم _ملعقتين كبيرتين زيت الزيتون _ملعقتين كبيرتين زيت المائدة الطريقة: في طحانة الطماطم اليدوية او طحانة كهربائية نضع السردين وجميع المقادير ما عدا الأرز نقوم بطحن العناصر حتى تصبح كفتة نضيف لها الأرز بعد سلقه ونشكلها كويرات نمررها قليلا في الزيت. الصلصة: نضع الطماطم المحكوكة او المفرومة حتى ثم نصبها في الطاجين نضيف جميع المقادير ونتركها فوق النار الى أن تجهز ثم نضيف كويرات الكفتة ودوائر الفلفلة نتركها فوق نار معتدلة الى أن تجهز ممكن اضافة الخضر المفضلة لتغير الطعم عن جد بيجي جنان صحتين وهنا على قلوبكم حبيباتي | ||||||||||
25-06-15, 07:02 PM | #298 | ||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| شهيتيني ايمان انا عزير عندي بأي طريقة كان تبارك الله عليك عتيقة وصفة اليوم سهلة وطعمها جنان جربوها ماراح تندمو | ||||||||
25-06-15, 07:15 PM | #299 | ||||||||
نجم روايتي وأستاذة ومحررة لغوية ومترجمة بمنتدى وحي الخيال وفي منتدى قلوب احلام ومحللة أدبية بنادي كتاب قلوب أحلام ومحللة سياسية في قسم الأفلام الوثائقية وعضو الموسوعة الماسية لقصص من وحي الأعضاء
| ايمان عزيزتي...الوصفات جميعها بالصور المعروضة لذيذة وتشهي... الله يعطيكم العافية أنتِ وأوركا أحسن من كل شف طبخ يظهر على التلفزيون في برامج فن الطبخ... فعلاً معرفة المغرب الشقيق تم بواسطة المعدة هههههههههه شكراً عزيزتي وكل الشكر على تذكيري | ||||||||
25-06-15, 07:15 PM | #300 | ||||||
مشرفة وكاتبة قسم ستفاني ماير وكاتبة وقاصة وساحرة واحة الأسمر بقلوب أحلام ونجمة خمن الرواية وشاعرة ونبضٌ متألّق في القسم الأدبي وبطلة اتقابلنا فين ؟
| الوصفه دى حلوه اووووى ياايمى انا بعملها كتير بس بدل السردين لحمه وتبقي اسمها الكوبيبه وبتبقي روعه هجربها بالسكط بس بشرايح السمك البياض ال بيجيبها جوزى بتبقه نظيفه وحلوه مش زفره زى باقي الاسماك اليعععع تسلم ايديك حبيبتى امووووووووه | ||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|