26-06-15, 05:51 PM | #321 | ||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| هذي الوصفة لعيون الجنرال ومورا قلولي هي زي الي بتعملوها امبارح ايمان نزلتها بالسردين وانتو قلتو عندكو زيها بس باللحم يارب تعجبكم خصوصا مورا مافي زفورية السمك | ||||||||
26-06-15, 06:12 PM | #322 | |||||||||||
مراقبةومشرفةسابقة ونجم روايتي وكاتبة وقاصة وملكة واحة الأسمر بقلوب أحلام وفلفل حار،شاعرة وسوبر ستارالخواطر،حكواتي روايتي وراوي القلوب وكنز السراديب
| اقتباس:
عندي النهاردة لحمة مفرومة اروح اعملها بسرعة بعد ما ابعت سقراط يشتري لي بقدونس تسلمووووووووووووووووووووو وووووووووووووووو اكيد حلوة من ايديكم | |||||||||||
26-06-15, 06:24 PM | #323 | |||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| اقتباس:
سقراط مين دا يارب تعجبك بس منتظرة تقوليلي طلعت معاكي ازاي | |||||||||
26-06-15, 06:27 PM | #325 | ||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| الله يخليك شكون يشهد للعروسة غير امها ههههههههههههه كديريها انت مع جلبانة او غير مع مطيشة | ||||||||
26-06-15, 06:44 PM | #326 | ||||||||
نجم روايتي و عضوة في ألتراس قلوب أحلام
| السلام عليكم ورحمة الله وبركاته تسلم ايديك يا قمر الوصفة سهلة اوووى خلاص ان عرفت اعمل ايه بكره ان شاء الله وهحاول اسيبلك طبق ههههههههههههههههه | ||||||||
26-06-15, 06:50 PM | #327 | |||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| اقتباس:
انا كمان هعملها بكرا ههههههههه بس ميمنعش ادوق طبقك | |||||||||
26-06-15, 07:16 PM | #328 | |||||||||||
مشرفة قسم عروس روايتي
| اقتباس:
باش اشبعوا ما يقولوا فيهم الجوع مازال هههههههههههه | |||||||||||
26-06-15, 07:17 PM | #329 | ||||
زائر
| اقتباس:
الباين عليها اكلة حلوة وانا من عندي اعطيك وصفة لأكلة ليبية الغالبية يحبوها وتعتبر من اكلات رمضان الخاصة اسمها الكيمياء المقادير: نصف كيلو لحم مفروم بصله مفرومه حبتان من الطماطم المبشور ملعقه معجون الطماطم _الصلصه فلفل اخضر حار ملعقتان من :بقدونس مفروم ، كسبرة مفرومة . ٤ بيض رشة ملح والبهارات نصف كوب ماء ٤ ملاعق زيت ذرة نعناع جاف ٢ فصوص ثوم مهروس الطريقة : نضع الزيت في المقلاة ونضع عليه البصل والملح ثم نضع فوقه اللحم المفروم وقليل من الماء ونتركه ١٠ دقائق ثم يضاف الطماطم المبشور والصلصه ونحرك نضيف الفلفل الحار الاخضر والبقدونس والكسبر والثوم ويترك قليلا يكسر البيض بيضه بيضه ونوزعها كل علي حده فوق المفروم كما هو لا يخلط ثم نضع فوقه رشه من البقدونس والنعناع الجاف وتغطي المقلاة وتوطي النار بحيث تكون علي نار هادئة حتي ينضج البيض (او يمكن وضعها في الفرن الى ان تنضج) اتمنى انها تعجبكم | ||||
26-06-15, 07:23 PM | #330 | |||||||||
مشرفة قسم مناسبات روايتى والترحيب بالأعضاء الجدد وأميرة فستان الاحلام
| اقتباس:
| |||||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|