23-12-20, 01:24 PM | #1 | |||||||||||
مشرفة منتدى عبير واحلام والروايات الرومانسيةومنتدى سلاسل روايات مصرية للجيب وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء
| تارت الجيلى المقادير : - عبوة كبيرة بسكويت سادة "حسب الرغبة" - ملعقة سمنة - ربع كوباية لبن - ربع كوباية سكر ناعم - ملعقة فانيليا - باكيت جيلى ( فراولة أو أناناس ) الطريقة: الخطوة ۱ هنطحن البسكويت كويس ونسيبه على جنب ونسيح السمنة على النار الخطوة ۲ هنخلط الفانيليا مع السكر واللبن ونضيفهم على البسكويت ونصب سمنة الهانم على البسكويت ونفرده في صينية ونسيبه في الثلاجة الخطوة ۳ هنحضر الجيلي بطريقته العادية اللي مكتوبة على العلبة بتاعته "حسب النوع" التقديم: في الخطوة دي هنصب الجيلي على صينية البسكويت ونسبها في الثلاجة تاخد وقتها لحد ما الجيلي يتماسك خالص | |||||||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|