13-03-22, 09:36 PM | #1 | |||||||||||
مشرفة منتدى عبير واحلام والروايات الرومانسيةومنتدى سلاسل روايات مصرية للجيب وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء
| مكرونة بصوص البيستو المقادير: كيس مكرونة فارفيللى ٣٠٠ ملي كريمة لباني ١/٢ كوب صلصة بيستو بصل أخضر شرايح ٣ قطع صدور فراح متقطعة ومتشوحة ١/٣ كوب جبنة رومي طريقة التحضير: - اسلقي المكرونة. - ضيفي المكرونة في طاسة، على نار متوسطة، وضيفي عليها ١/٤ كوب من ماية السلق، والكريمة والبيستو والبصل والفراخ. قلبي كويس لحد ما المكونات تمتزج مع بعض. زيّنيها بالجبنة والبصل وبالهنا والشفا. | |||||||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|