تتبيلات مختلفه للحوم والدجاج والأسماك تتبيلات مختلفة للدجاج واللحوم والاسماك ⬇️ ،، 🍗🍖🍢🐟 .. #تتبيلة_الدجاج ( بالفرن ) : كوب زبادى + عصيرليمون + خل + ملح وفلفل اسود + شطة + ملعقةصلصة + بصلةمبشورة + ٢ملعقةزيت . ( توضع بالتتبيلة يوم كامل بالثلاجة ثم تدخل الفرن ) . ************************************************** *** #تتبيلة_السمك_الفيليه ( مقلي - مقرمش ) : ثوم مفروم + ملح وفلفل اسود + كمون + عصيرليمون + بهارات سمك ( ان وجد) . ( تتبل ليلة كاملة ) _ وتستخدم ايضاً للجمبري . ************************************************** *** #تتبيلة_شاورما_الدجاج ( تشويح ) : علبة زبادى + فصين ثوم مفروم + ملح وفلفل + ملعقةخل + نصف ليمونة + ملعقة صغيرة بابريكا . ( تتبل ليلة كاملة ) . ************************************************** *** #تتبيلة_صدور_الدجاج ( بانيه) : بصلةمبشورة + ملح وفلفل اسود + نصف ليمونة + ملعقةصغيرة بابريكا + بهارات مشكلة . ( تتبل ليلةكاملة ) . ************************************************** *** #تتبيلة_الكبدة_الاسكندرانى ( تشويح ) : ثوم مفروم + كمون + ملح وفلفل اسود + ليمون + خل + بابريكا + شطة او قرن فلفل حار مقطع + كزبرة ناشفة ( حسب الرغبة) . ( تتبل ليلة كاملة ) . ************************************************** *** #تتبيلة_الشيش_طاووق ( بالفرن ) : علبة زبادى + ملعقة خل + نصف ليمونة + ملح وفلفل اسود + ملعقةصغيرة بابريكا + ماء بصل + فصين ثوم كبير + بهارات مشكلة . ( تتبل ليلة كاملة ) . ************************************************** *** #تتبيلة_السمك ( بالفرن ) : ثوم مفروم + ملح وفلفل + كمون + بهارات سمك ( ان وجدت) + فلفل رومى+ فلفل حامى او شطة + كرفس او بقدونس مقطع + شبت مقطع + ليمون + جزر مبشور . يتم حشو السمك بها ودعكه من الخارج ، ووضعها على شرائح البطاطس ايضا الموجودة بالصينية ( حسب الرغبة ) . ( تتبل ساعتين بالثلاجة ) . ************************************************** *** ⬅️ سر الطعم اللذيذ المميز فى الطعام هو التتبيل للفترة المطلوبة .. |
شكرا على الوصفة |
الساعة الآن 01:17 AM |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.