شبكة روايتي الثقافية

شبكة روايتي الثقافية (https://www.rewity.com/forum/index.php)
-   الاطباق الرئيسية والمقبلات (https://www.rewity.com/forum/f454/)
-   -   طريقـــة عمـــــل اللازانيــــــــــا (https://www.rewity.com/forum/t78955.html)

هبهوبة 12-08-09 01:35 AM

طريقـــة عمـــــل اللازانيــــــــــا
 

https://www.3asal.org/vb/uploaded/17_1219778629.jpg


كيلو دقيق - 100 جم زيت - 3 بيضات - 50 جم حليب - زرة ملح
لحمة معصجة بالصلصة - بشاميل خفيف - جبنة مبشورة


الطريقة

اضع على الدقيق الزيت وزرة الملح و2 بيضة فقط واخلطهم بأيدنا كويس ثم اضع
عليهم الحليب وافضل اعجن بأيدى وحتكون العجينة جامدة وانتم بتعجنوا ثم
اضع البيضة اللى باقية عندنا واكمل العجن على الرخامة كويس
ارش الرخامة دقيق وافرد العجينة بالنشابة مع رش دقيق على وشها
وتحتها اثناء الفرد
ثم اقطعها مربعات مثل شكل اللازانيا اللى بتشتريها ونسلقها فى ماء مغلى
وبعد ماتطلعيها من ماء السلق تطلعيها فى طبق فية ماء مثلج ومكعبات ثلج
ابدء فى عمل صينية اللازانيا
اضع فى الصينية طبقة لازانيا وفوقها طبقة عصاج ثم طبقة جبنة ثم طبقة طبقة لازانيا
ثم طبقة عصاج ثم بشاميل يغطى كل الصينية ثم طبقة جبنة وندخلها الفرن
لمدة حوالى ربع ساعة وبالهنا والشفا


بنوته عراقيه 12-08-09 05:42 AM

سلمت الايادي يالغاليه على الوصفه

RoseDew2011 12-08-09 05:51 AM

يسلموووووووووووووووا هبهوبه رووووووووووووووعه

بلا عنوان 12-08-09 05:57 AM

تسملي هبهوبتي على الوصفة والله يعطيك العافية

رباب 12-08-09 06:03 AM

لزيززززززززززززززززززه أوي شكرا ياهبهوبه...

اسيل فلسطين 15-08-09 06:36 PM

شكلها لذيذ اشكرك على الطريقة

سنو وايت 19-08-09 12:35 PM

تسلمي ياعسل ع الوصفه
ومافيش احلى من اللازانيا

Bai3tha 19-08-09 02:57 PM

مآره حلوه . . احاول اطبقهآ اليوم https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(147).gif https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(4).gif <~ تحلم https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(142).gif
يعتيك العافيه ع الوصفه الجونآنيه
لاعدمنآك https://forum.w900dk.com/images/smilies/105.gif

مهانا العراقيه 20-08-09 02:08 PM

شكرا عزيزتي


الساعة الآن 08:12 AM

Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.