طريقـــة عمـــــل اللازانيــــــــــا https://www.3asal.org/vb/uploaded/17_1219778629.jpg كيلو دقيق - 100 جم زيت - 3 بيضات - 50 جم حليب - زرة ملح لحمة معصجة بالصلصة - بشاميل خفيف - جبنة مبشورة الطريقة اضع على الدقيق الزيت وزرة الملح و2 بيضة فقط واخلطهم بأيدنا كويس ثم اضع عليهم الحليب وافضل اعجن بأيدى وحتكون العجينة جامدة وانتم بتعجنوا ثم اضع البيضة اللى باقية عندنا واكمل العجن على الرخامة كويس ارش الرخامة دقيق وافرد العجينة بالنشابة مع رش دقيق على وشها وتحتها اثناء الفرد ثم اقطعها مربعات مثل شكل اللازانيا اللى بتشتريها ونسلقها فى ماء مغلى وبعد ماتطلعيها من ماء السلق تطلعيها فى طبق فية ماء مثلج ومكعبات ثلج ابدء فى عمل صينية اللازانيا اضع فى الصينية طبقة لازانيا وفوقها طبقة عصاج ثم طبقة جبنة ثم طبقة طبقة لازانيا ثم طبقة عصاج ثم بشاميل يغطى كل الصينية ثم طبقة جبنة وندخلها الفرن لمدة حوالى ربع ساعة وبالهنا والشفا |
سلمت الايادي يالغاليه على الوصفه |
يسلموووووووووووووووا هبهوبه رووووووووووووووعه |
تسملي هبهوبتي على الوصفة والله يعطيك العافية |
لزيززززززززززززززززززه أوي شكرا ياهبهوبه... |
شكلها لذيذ اشكرك على الطريقة |
تسلمي ياعسل ع الوصفه ومافيش احلى من اللازانيا |
مآره حلوه . . احاول اطبقهآ اليوم https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(147).gif https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(4).gif <~ تحلم https://forum.w900dk.com/images/smilies/1~%20(142).gif يعتيك العافيه ع الوصفه الجونآنيه لاعدمنآك https://forum.w900dk.com/images/smilies/105.gif |
شكرا عزيزتي |
الساعة الآن 08:12 AM |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.