كفتة داود نص كيلو لحمه مفرومه_ بصلايه كبيره _كمون وملح وفلفل اسود ده للكفته
اما التقليه بصلايه وسط ومعلقتين كبار صلصه دايبين في كوب ماء وملح/color]
الطريقه :
بنحط البصلايه المفرومه في الكبه علي اللحمه ونتبلها بالملح والفلفل والكمون ونقلبها كويس وبعدين نشكلها علي هيئه كور ونرصها في صينيه مدهونه شويه زيت وندخلها الفرن من 15 الي 20 دقيقه
نيجي باءه للصلصه نصفر البصلايه في معلقه سمنه وبعدين نحط عليها الصلصه والملح ورشه كمون وفلفل ونسيبها تغلي بتاع دقيقتين وبعدين ننزل بالكفته ونوطي النار عليها ونسيبها تغلي 15 دقيقه ونطفي النار وتقدم بالف هنا وشفا
|