07-10-18, 09:17 PM
|
#5 |
مراقبة،مشرفة عالمي..خيالي,الوثائقية،البحوث والمعلومات،روايتي كافيه،(قاصة ولؤلؤة ألتراس،لغوية،حارسة السراديب، راوي)،نشيطة،تسالي،متألقةومحررة جريدة الأدبي، صحافية فلفل حار،كاتبة عبير | اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة sarab
هههههههه يسعد صباحك سوزي انا بميزهم من الريحة فالخباثه بقطع ورقه وبشمها🤭
اما السلق والسبانخ بحتار بينهم🤔
يسلمو اسوفه على الفائده الورقيه | يا أروبة فكرة وطبعا رائحة الكزبرة مميزة والبقدونس زى النجيلة ههههه ولا ندوقهم أحسن اوبا هى فيها سبانخ وسلق السبانخ بعملها مع الكزبرة ريحتها يم يمى اما السلق فاحيانا مع القلقاس اللى عامل نفسه بطاطس ده وطبعا فيه فرق كبير بينهم فتقدر نميزهم نورتى سرابو باشا تسلم الطلة الحلوة ويسعد مسا الخلويين |
| |