حلويات طريقة التشيز كيك الاسباني😍😍😍
المقادير:
1_4بيضات...
2_كوب سكر
3_معلقتين دقيق...
4_كوب كريمة خفق
5_معلقتين صغيرين..فانيليا سائلة
6_16مثلث جبنة بريذيدون او لافاش كيري
...او 10مكعبات كيري...
الطريقة :
1_في طبق هنضرب الجبنة لحد ماتبقي ناعمة وكريمي كده...
وبعدين ننزل عليها بكريمة الخفق. ..تدريجي واحنا مستمرين بالخفق
2_نضيف البيض واحدة...واحدة واحنا برده مستمرين في الخفق
3بعد البيض هنضيف الفانيليا علي طول...وبعدين بالتدريج معلقتين الدقيق....ونضرب كويس
هندهن القالب بالزبدة ونفرشه بورقة زبدة...
هنسخن الفرن علي درجة حرارة صحح وبعدين تدخلها لمدة 50 دقيقة. ..
وبعدين نطفي ونسيبها حبة عشان متهبطتش...وبعدين تخرجها ونسيبها تبرد. ...وندخلها التلاجة 3ساعات...
كانت تحفة
للاسف مش عارفة احمل الصورة...بس لاتنسوا تحطوا فوقها عند التقديم الصوص الي تحبوه...كراميل ....او شوكلت...او فراولة
|