عرض مشاركة واحدة
قديم 11-09-13, 10:17 AM   #9

Aysel _2011

نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة alkap ~

 
الصورة الرمزية Aysel _2011

? العضوٌ??? » 52482
?  التسِجيلٌ » Oct 2008
? مشَارَ?اتْي » 7,325
? الًجنِس »
? دولتي » دولتي Egypt
? مزاجي » مزاجي
?  نُقآطِيْ » Aysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond reputeAysel _2011 has a reputation beyond repute
¬» مشروبك   fanta
¬» قناتك max
¬» اشجع ahli
?? ??? ~
My Mms ~
افتراضي

اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة h.radi مشاهدة المشاركة
اسما يا اسما يا احلى اسما عندي..لثالث مرة توافق افكارك افكاري
تصدقي بالله..ﻻاله اﻻ الله
من كم يوم انا وبامبو جبنا في سيرة اﻻكل
والبارحة كنت عاوزة اتكلم اكتر في الموضوع دة
انت اصﻻ مواضيعك كلها حلوة.تسلم ايدك

اما بالنسبة للطبيخ
انا البارحة كنت عاملة حلة محشي...العراقيين يطلقون عليها مصطلح الدولمة..
بس بدل ورق العنب..ﻷنه مش متوفر بكثرة..يستعملون نبات السلق..ويحشى بنفس الطريقة
لكن ﻻيطبخوه لوحده..زي ورق العنب
بل يعملوا معاه..خضر مشكله
البصل..والكوسا..والباذنجان.. والطماطم..واحيانا البطاطا والفلفل ايضا
كله يتقعور ..ههههه
يعني نفرغهم من اللب والبذور ..الخ..
ونحشيهم باللخلطة..رز ولحمة
مع اني عملته بالبرغل..مش عارفة انتو بتسموه الفريك وﻻ الفريك حاجة تانية..نوريني
المهم انا عملته بالبرغل عشان يبقى دايت..عشان اﻻلياف وكدة
المهم جوزي اكله عادي..وبعد ماخلص قلت له..على فكرة دة برغل مش رز..طبعا صعق وقال انه وﻻحس بالفرق
والسبب ان في تحابيش غير الرز واللحمة تنضاف الى الخلطة وكل واحدة وشطارتها في تحابيشها
اضيفي سيدتي الحامض...الصلصة..تمر هند..بهارات خاصة..
خضر مشكلة زي ..شبت..كرفس..فلفل ..بصل وطماطم..كلها مقطعة قطع صغيرة
واذا مش دايت حطي لية خاروف..مايضرش..عشان الطعم
اللب وماتقعور من الخضر..خﻻ البذور ممكن تحطيه في قعر الحلة ثم تصفي عليه المواد..واذا كان عندك شوية فول مسلوق بس نص سلقة حطيه معاه..ماقلكيش دة يتشرب خﻻصة الطبخة ويبقى طعمه ايه..جنان...الكبار والصغار يتنافسو عليه ..
واهم حاجة انك تخلي البصل المحشي اسفل الخضر جميعها..والسلق اعﻻها
انا البارحة عملت حلة كبيرة...اكلنا قسم والباقي هسخنه عشان نتغدى بيه
يارتكو كلكو معنا
ياروحي انتي يا فطومة تسلميلي يا رب
روووووووعة اشتهيت المحشي امممممممم
حلو قوي بس ايه هو نبات السلق ماعرفتوش
انا هجرب محشي البصل ده شكله حلو
البرغل غير الفريك انا بحب الفريك بالبشاميل واللحمة المفرومة جداااااا بس ده الاكل الوحيد اللي بعمله بالفريك
في حمام بالفريك كانت ماما بتعمله


Aysel _2011 غير متواجد حالياً  
التوقيع










رد مع اقتباس