24-09-13, 10:40 AM | #61 | |||||||||||
نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة
| صباح الجمال الغدا انهاردة رز صيادية بطريقة عبورة وصنية سمك بالطحينة والفلفل الاخضر اممممم انا جعت الطريقة بالطلب بقى ههههههههه | |||||||||||
24-09-13, 03:33 PM | #62 | |||||||||||
نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة
| بيروووووووو عملت رز الصيادية بطريقتك طلع رهييييييييب وعجب سي السيد جدا مواااااااه | |||||||||||
27-09-13, 06:24 PM | #63 | |||||||||||
نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة
| عملت شاورما انهاردة كانت خطيييييييييييرة فينكم يا بنات ؟؟؟؟؟ | |||||||||||
28-09-13, 10:42 PM | #64 | ||||
نجم روايتي ومصممة سابقة وأميرة حزب روايتى للفكر الحر وعضو تسالي متألق وفراشة متالقة في قسم الاناقة والازياء و افضل طاهية في مسابقة المعجنات وعضو فريق الكتابة
| كرتان المعكرونة والنقانق مع البشاميل بعد سلق المكرونة اي نوع تحبون نشوح النقانق بشوية زيت نعمل صوص شوية بصل+ الطماطم و طماطم مصبرة نضعه فوق النار حتى ينضج الكل صوص البيشاميل المكونة طبعا من ملعقة زبدة+ 2 معالق دقيق + الحليب مع استمرار التحريك الى ان تصبح الصوص ثقيلة شوي نضيف الملح+ الفلفل الاسود+ جوزة الطيب نصب المعكرونة فالمول نضيف البيشاميل + النقانق+ البشاميل مخلط مع الجبن المحكوك وبعدها ندخله الفرن ملحوظة: مو ضروري يكون نقانق اي شي متوفر دجاج او كفتة.. | ||||
29-09-13, 08:41 AM | #65 | ||||||||||||
نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة
| اقتباس:
| ||||||||||||
29-09-13, 08:43 AM | #66 | |||||||||||
نجم روايتي و أخصائية تغذية - و افضل طاهية في مسابقة المعجنات ومترجمة بقصر الكتابة الخيالية وفراشة متالقة في عالم الازياء والاناقة
| هعمل انهاردة ان شاء الله كباب حلة ورز بسمتي ابيض | |||||||||||
01-10-13, 03:12 PM | #67 | |||||||||
مشرفة مطبخ روايتي ومنتدى المكياج والعطور وأميرة التسالي و سليلـ/ـة قصر الكتابة الخياليّة و زهرة البحوث وفراشة متالقة بعالم الازياء والاناقةوفراشة ازياء الحب الفضي
| هذي الوصفه اعطتها لي قريبتي وهي ماخذتها من النت من فترة واعجبت عائلتها قلت اجربها وبالفعل اكلوها بس المشكله فيها انا اكره اللحم اعملها عادي بس اكلها لالالالالاوالف لا مع العلم عندما كنت طفله اعشق اكلها والسبب في كرهي لها حكاية المهم المكرونة باللحم المفروم والكريمة اولا شئ نحمر بصلتين والتوم بالزيت حتى تاخذ لون ذهبي نضيف اللحمة المفرومة ونتاكد انها نضجت بعدين كوب ونص كريمة الطبخ السائلة وكوب شيدر والملح وفلفل اسود او ابيض ويقلب نخلطه مع معكرونه مسلوقة في صينية مدهونه نصبها ونرش على وجهها جبن بارميزان وبقسماط ( في الوصفة الاصليه يرش فيها زعتر بس الاولاد لا يحبونها فاستغنيت عنها ) تدخل الفرن حتى النضج وتقدم يفضل اكلها وهي دافئه افضل من بارده | |||||||||
01-10-13, 03:26 PM | #68 | ||||||||||
مشرفة مطبخ روايتي ومنتدى المكياج والعطور وأميرة التسالي و سليلـ/ـة قصر الكتابة الخياليّة و زهرة البحوث وفراشة متالقة بعالم الازياء والاناقةوفراشة ازياء الحب الفضي
| اقتباس:
مكن الطريقة اجربها بدل كل شوي من المطعم | ||||||||||
01-10-13, 04:20 PM | #69 | |||||||||
مشرفة مطبخ روايتي ومنتدى المكياج والعطور وأميرة التسالي و سليلـ/ـة قصر الكتابة الخياليّة و زهرة البحوث وفراشة متالقة بعالم الازياء والاناقةوفراشة ازياء الحب الفضي
| في بعض الاحيان اسمع عم خبز بالتوم فهل من احد يعرف طريقة خبزه وهل نكهة التوم تكون واضحة ؟؟ | |||||||||
01-10-13, 10:39 PM | #70 | ||||||||||||
نجم روايتي وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء وقاصة في قصر الكتابة الخيالية
| سمك pageot مع الروبيان والرزفي الفرن... ده حيكون غدانا إن شاء الله بكرا وأدي الطريقة والمقادير... _سمكتين أو ثلاثة حسب الحجم من سمك (pageot) مش عارفة والله إسم بالعربي هو أحمر ولذيذ جدا تنقى وتترك كدا ساعة ساعدين في عصير الليمون. _روبيان مقشر باردو على حسب عدد الأفراد. _بصلتين مطحونة. _4 حبات طماطم باردو مطحونة. _فصين إلى ثلاثة ثوم مفروم. _كزبرة ...البقدونس مغسولة ومقطعة جيدا. _نصف عصيرليمونة. _التوابل _زيت زيتون. تخلط كل هذه الأشياء لنحصل على الصوص...بندهن بها الأسماك بعد منغسلها جامد...نحطها فصنية الفرن متباعدة...نحط الرزفي الجوانب الفاضية بين الأسماك كدا زي ما هو مش مسلوق ولا حاجة...الروبيان باردو بس بعد منغمسو بالصوص لما نكمل نفرغ الصوص المتبقي على كل المكونات ومن ثم نسقيها بكبية مية...نغطيها بورق ألمنيوم وندخلها الفرن أول ما يستوي الرزنبعد الورق ونخليها تتحمر...وبين الحين والأخرنتفقدها ولو لقينها محتاجة لمية بنزيد...وعينيك سيدتي ميزانك ... وبالهنا والشفا... | ||||||||||||
مواقع النشر (المفضلة) |
الكلمات الدلالية (Tags) |
انهاردة, هتطبخي |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
|
|