آخر 10 مشاركات
1198 - الغجرية الثائرة - عبير دار النحاس (كتابة/كاملة)** (الكاتـب : samahss - )           »          عروس المهراجا (163) للكاتبة: Lynne Graham *كاملة+روابط* (الكاتـب : Gege86 - )           »          سمراء اليونان ..الجزء الأول "متميزة" و "مكتملة" (الكاتـب : جلنارag - )           »          سمراء اليونان ..الجزء الثاني * مميزة و مكتملة * (الكاتـب : جلنارag - )           »          على فكرة (مميزة) (الكاتـب : Kingi - )           »          أنات في قلوب مقيدة (1) .. سلسلة قلوب مقيدة *مميزة ومكتملة * (الكاتـب : Asmaa Ahmad - )           »          فتنة لا تقربوها .. *مكتملة* (الكاتـب : بروحي اضمه - )           »          حنينٌ بقلبي (الكاتـب : عمر الغياب - )           »          الشيـطان حــولك .. *مميزة و مكتملة* (الكاتـب : smile rania - )           »          548 - الحب الملتهب - كاتي وليامز - ق.ع.د.ن (الكاتـب : لولا - )


العودة   شبكة روايتي الثقافية > عالم حواء النسائي > مــطــبــخ روايــتــي > المعجنات والسندويشات

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 13-03-22, 09:33 PM   #1

MooNy87

مشرفة منتدى عبير واحلام والروايات الرومانسيةومنتدى سلاسل روايات مصرية للجيب وكاتبة في قسم قصص من وحي الأعضاء

 
الصورة الرمزية MooNy87

? العضوٌ??? » 22620
?  التسِجيلٌ » Jul 2008
? مشَارَ?اتْي » 47,927
?  مُ?إني » واحة الهدوء
? الًجنِس »
? دولتي » دولتي Egypt
?  نُقآطِيْ » MooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond reputeMooNy87 has a reputation beyond repute
¬» مشروبك   7up
¬» قناتك mbc
?? ??? ~
لا تحزن ان كنت تشكو من آلام فالآخرون يرقدون
?? ??? ~
My Mms ~
059 فطيرة السكر واللبن




أسهل طريقة لعمل فطيرة السكر والحليب فى البيت بسرعة

المكونات:

كوب دقيق
ملح
ماء على حسب الحاجة
زبدة
سكر بودرة
زبيب
لبن

طريقة التحضير:

- اخلطي الدقيق مع الملح واعجنيه بالميه عشان تكون عجينة متماسكة
- قسمي العجينة إلى كذا قطعة وكوريها وحطيها علي صينية فيها زيت وغطيها ترتاح ربع ساعه علي الاقل عشان تعرفي تفرديها
- ضيفي الزيت علي الرخامه وافردي العجينة بإيدك او باستخدام النشابة
- ادهني العجينة بالزبدة، وبعدين رشي عليها شوية زبيب، وبعد كده اتني أطرافها على بعض
- حطيها في صاج ودخليها فرن ساخن لحد ما يحمر وشها
- خرجيها ورشي عليها السكر البودرة وشوية من اللبن وقدميها للأكل.




MooNy87 غير متواجد حالياً  
التوقيع
رد مع اقتباس
إضافة رد

مواقع النشر (المفضلة)

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

تعليمات المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

BB code is متاحة
كود [IMG] متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة

الانتقال السريع


الساعة الآن 05:40 PM



Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.